top of page
1BC82187-AA9B-4C2C-8B79-B073653E181E.jpeg

“We often forget that WE ARE NATURE.

Nature is not something separate from us.
So when we say that we have lost our connection to nature, we’ve lost our connection to ourselves.”

— Andy Goldsworthy

 

En kind is van nature vindingrijk, nieuwsgierig en leergierig. Door middel van onderzoeken en experimenteren zal het kind de wereld om zich heen leren begrijpen.


Met Aardwijs wil ik voor jonge kinderen de voorwaarden scheppen waardoor ze zich op hun eigen, unieke manier kunnen ontwikkelen; ervaringen bieden waarmee zij hun eigen natuur leren kennen en uit kunnen drukken.

We gaan samen op ontdekkingstocht.


Op onze fijne plek net onder Zelhem bied ik hiervoor verschillende mogelijkheden:

  • Aardwijs Atelier: 8 weken lang ruimte voor creatieve processen, begrijpen met je handen, scheppen, sporen maken. Ik bied de materialen en de ruimte om te leren, exploreren, spelen en creëren.

  • De Eigen Aard-training: Kindermindfulness, aandacht voor je eigen natuur.

  • Wellicht een Natuuruur/Geluksatelier voor volwassenen? Met bijvoorbeeld mindfulnessoefeningen, al dan niet gecombineerd met wandelen, tekenen en schilderen, sieraden maken, bloemen/kruiden plukken, leren breien, de seizoenen ervaren, thee leuten etc. Bij voldoende belangstelling komt er een pilot!

 

De activiteiten vinden plaats in het voedselbosje, het minibosje, de bloemenpluktuin met vuurplaats, aan mijn keukentafel of in de wilde wei. 

Aanbod
4.png
5.png
1.png
2.png
3.png
Contact
Je bericht is verzonden
Over mij

Ik ben Imke. Getrouwd met Gerbrant, moeder van twee prachtige volwassen dochters,

juf op IKC 't Holthuus, gediplomeerd mindfulnesstrainer voor kinderen bij de Academie voor Mindful Teaching, natuurliefhebber, voedselbosjesbouwer, boekettenplukker, breier, theekransjesorganisator en bewoner van Priesterink*.

Rustig, filosofisch, creatief, faciliterend met een vleug humor!

Volgde o.a. de trainingen "Jij Natuurlijk" bij Natascha Bruti, "Theekransjes" bij Elske Kolkman, "Atelier in een koffer", ging op studiereis naar Reggio Emilia en volgde bij de Academie voor Mindful Teaching de opleiding tot kindertrainer.

Ook heb ik mijn "Outdoor-BHV"- certificaat.

*Hoe wij op onze boerderij Priesterink terecht kwamen kan je hier lezen.

IMG_5381.jpeg
bottom of page